16.05.2017  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Røggasinstrumenter i specielle jubilæumsudgaver - med 60 måneders garanti på målecellerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

I anledning af Testos 60 års jubilæum har måleudstyrsfabrikanten besluttet sig for at udgive tre forskellige røggastestersæt: Testo 330-1 LX, Testo 330-2 LX og Testo 330i LX.

I anledning af Testos 60 års jubilæum har måleudstyrsfabrikanten besluttet sig for at udgive tre forskellige røggastestersæt: Testo 330-1 LX, Testo 330-2 LX og Testo 330i LX.

Sættene er komplette med en røggasmåler, printer, netstik og bærekuffert til transport. De tre måleinstrumenter opfylder de højeste krav til lang levetid, præcision og pålidelighed. Der kan lagres adskillige målinger i måleudstyret.  Menuerne til røggasmåling er intuitive, betjeningen nem og den gør det daglige arbejde lettere end nogensinde før.

Fem års garanti på målecellerne
330 serien er så alsidig, at du ofte kan skrotte et af dine gamle måleinstrumenter, da røggasanalyse-apparatet kan det samme eller mere. Måleceller til O2 og CO er inkluderet i røggastesteren, og der er fem års garanti på disse celler, hvilket er mere end en normal celles levetid.

En halv million målinger
Der kan gemmes op til 500.000 målinger i røggasinstrumentets hukommelse, og der kan måles op til 300 mbar tryk uden risiko for måleudstyret eller personskade.

Smart App
Download Testos App, så kan instrumentet betjenes og man kan sende en mail med måleresultaterne.

Du kan læse mere om Testo 330 jubilæumssæt på vores hjemmeside.

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi. Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkrediterede laboratorium eller on-site. Vi tilbyder også udstyr o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere