07.02.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Rada Outlook styresystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rada Outlook er et digitalt styresystem for håndvaske og brusere. Det kan forsyne op til 60 tappesteder.

Hvordan fungerer Rada Outlook?

Hjertet i Rada Outlook systemet er en digital styret blandeventil, der forbindes direkte med det kolde og varme vand.

Den elektroniske blandeventil og de indbygget magnetventiler forsyner herefter op til 6 tapsteder med forblandet varmt vand med en temperatur, der kan indstilles efter eget ønske. To af hinanden uafhængig temperatur-sensorer overvåger konstant udløbs-temperaturen.

Kan sammenkobles med op til 10 blandeventiler, der kan forsyne 60 tappesteder.

Aktivering ved tappested sker med infrarød sensor eller en piezo touch-sensor.

Programmering af Outlook systemet sker via en Laptop eller PC. Softwaren giver mulighed for at ændre på temperatur, flow-tid, hygiejne-skyl samt termisk desinfektion.

Som grænseflade mellem blandeventilen og PC/Laptop eller CTS systemet, benyttes en Outlook sensorboks. Dette boks har ud over tilslutningen af aktiverings-sensorene og programmering yderligere muligheder for tilslutning af bevægelses-sensor, samt nøgleafbryder. Sensor-boksen log-fører samtidigt data om hygiejne-skyl, samt termisk desinficering.

Mere fra Bjørn Hammer A/S

Bjørn Hammer A/S

www.bjornhammer.dk/

Bjørn Hammer A/S har været en del af VVS-branchen i mere end 50 år. Det hele startede med de banebrydende sikkerhedsventiler og siden er der løbende kommet andre VVS-produkter til. I 2016 blev vi distributør for Rada Controls i Danmark og på Færøerne med deres markedsførende termostatiske centralblandeventiler o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere