19.05.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Sådan får du styr på lageret på byggepladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slut med at køre efter varer. Slut med at være løbet tør. Slut med at gå langt efter en skrue. Hav det hele ved hånden, når Solar sørger for lageret.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. At du både kan spare tid og penge og på samme tid komme hurtigere videre med dit arbejde. Men den er god nok. Med Smart Supply Construction hjælper Solar dig med en struktureret og overskuelig lagerløsning, hvor varerne altid er på hylden. Med dag til dag levering og nem genbestilling via stregkoder, kan du trygt stole på, at dine varer er på rette sted til rette tid – uanset hvor i landet, du befinder dig.

Tag lageret med på byggepladsen

Solar tilbyder to smarte lagerløsninger til byggepladsen. Det ene er en containerløsning med reoler, der er skræddersyede til det enkelte projekt og med produkter, du udvælger. Den anden løsning er et mobilt skab på hjul, som du kan køre med rundt i byggeriet. Fælles for begge løsninger er, at kasserne med varer er mærket op med stregkoder, så du hurtig og nemt kan scanne produktet og genbestille. Og sker det før klokken 18.00, har du varerne dagen efter inden kl. 07.00.

Du skal ikke sørge for noget

Med Solars byggepladsservice har du én fast mand fra Solar tilknyttet byggepladsen. Han sikrer: 

  • At skabe og reoler er fyldt op, og at indholdet følger byggeriets faser. 
  • At overskydende produkter tages med retur 
  • At du får den helt rigtige vejledning omkring vores produkter, brandsikring, kemihåndtering og meget mere. 

Læs mere om de mange muligheder her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere