13.07.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Saint-Gobain er tilbage efter hackerangreb

Saint-Gobain er på højkant igen efter den cybervirus, der tvang Saint-Gobain, Brødrene Dahl og Øland til at lukke alle it-systemer ned for to uger siden.

Saint-Gobain blev sammen med flere andre store virksomheder ramt af et hackerangreb i forrige uge.

En ondsindet cybervirus betød, at virksomheden måtte lukke de danske it-systemer ned og klare kommunikationen med kunderne på gammeldags manér. Angrebet gik dermed også ud over de Saint-Gobain-ejede grossister Brødrene Dahl, Øland og Optimera

Men nu er virksomhederne på højkant igen efter cyber-sygdommen, skriver Dagens Byggeri. Og det glæder Jesper Faurholdt, CEO i Saint-Gobain.

”Vi er oppe at køre igen, og jeg er enormt stolt over vores kunder og vores hårdtarbejdende medarbejdere. Da det blev besluttet fra centralt hold at lukke de danske it-systemer ned efter Saint-Gobain international var blevet angrebet, reagerede vi hurtigt og kom hurtigt i dialog med kunder og samarbejdspartnere”, siger Jesper Faurholdt.  

Læs også: Syddansk Erhvervsskole sparer én million om året med energistyring

Han lægger vægt på, at det har krævet en hård indsats fra medarbejderne og tålmodighed fra kunderne at klare to uger uden it-systemer:

”Jeg er enormt stolt af kundernes reaktion og medarbejdernes hårde arbejde. Hvor vi internt har siddet med udfordringerne 100 procent, har kunderne takket være en stor indsats kun mærket de måske 20 procent. Det er naturligvis 20 procent for meget i forhold til en dagligdag med meget dialog via elektroniske medier, med dag-til-dag levering og elektroniske bestillinger, men kunderne har vist os tålmodighed, som vi er rigtig glade for”.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere