Salg

Arbejdsredskaber

Husker du at lave mersalg, mester?

Mens jeg alligevel er her, skal jeg så ikke lige tjekke, om dine installationer er tætte, og om dine målere står rigtigt?

Indhold fra partner

Branchen

Installatører: Sociale medier kan højne salget

Installatørpanelet mener, at det er vigtigt at være til stede på sociale medier såsom Facebook. Her kan installatørerne eksempelvis lægge billeder op af færddiggjort arbejde, hvilket i sidste ende kan være med til at øge salget.

Branchen

Suså VVS er blevet solgt

Suså VVS er blevet solgt til virksomheden Pilegaard Henriksen A/S. Salget medfører et nyt navn og en ny ejer.

Virksomhedsdrift

Dansk LED-virksomhed kan sælges for milliardbeløb

Selskabet Hesalight fra Roskilde har på få år skabt et millionoverskud på at sælge LED-produkter. Nu er firmaet vurderet til at være over én milliard kroner værd.

Branchen

Installator.dk outsourcer salg af jobopslag

Horisont Gruppen, der står bag installator.dk og Erhvervsmagasinet Installatør, har lagt salget af stillingsopslag ud til en ekstern partner.

El-materiel

Installatører savner teknisk grossistsupport

De svære sikringsinstallationer kræver hjælp fra dygtige partnere. Installatørerne oplever, at der er blevet længere mellem den tekniske support hos grossisterne.

Branchen

Salget af alarmer til private stiger

Flere og flere private investerer i alarmsystemer. Det skyldes blandt andet høje indbrudstal, lyder det fra direktøren for SikkerhedsBranchen.

Branchen

Enco opruster i Nordsjælland

Elinstallationsfirmaet Amstrup El bliver 1. februar 2014 overtaget af Enco.

Installatørpanelet: Grossister skal ikke kun tilbyde produkter

Spørgsmål: Hvilken rolle mener du, branchen grossister skal have i dag? Hvad gør de godt, og hvad skal de blive bedre til?

Branchen

Stark solgt for milliarder

De britiske ejere af Stark Group opgiver Norden og sælger kæden til amerikansk kapitalfond i kæmpe milliardhandel. Salget forventes færdiggjort i begyndelsen af 2018.

Branchen

Øland Herning fordobler salget

Siden Lars Pedersen for blot et år siden overtog styringen i Øland Herning, er det lykkes ham at fordoble butikkens omsætning.

Branchen

Kapitalfond taber stort på Exhausto

Salget af ventilationsfirmaet Exhausto koster kapitalfonden Axcel dyrt.

Virksomhedsdrift

El-firmaet Gagatek sælges til investorer

El-installatørvirksomheden Gagatek i Roskilde er blevet solgt til tre investorer. De nye ejere vil drive virksomheden videre i samme ånd.

Belysning

Solar: Fysisk indkøb er spild af tid

Det er spild af tid at lege indkøber på hjul, siger Solars direktør, der vil gøre 90 procent af salget digitalt.

Branchen

Indspark: Sælg nu nogle ordentlige produkter

Vvs-grossist fyrer 29 medarbejdere

Torsdag d. 10. april modtog 29 medarbejdere i vvs- og værktøjs-grossistfirmaet Boldsen A/S i Randers en fyreseddel. Dagen efter blev virksomheden solgt til en privat investorgruppe.

Vær hvor kunderne er

Markedsføring skal tilrettelægges efter de kunder, man ønsker at nå, og annoncering kan sjældent stå alene. Website, Facebook, PR, personligt salg, netværk og servicevognen som reklamesøjle er de emner, vi har valgt at tage op i vores tema om salg og markedsføring.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere