Jobopslag

Selvstændig systemudvikler til backendløsninger med C#-erfaring

iKontrol ApS

www.ikontrol.dk

  • kontakt@ikontrol.dk
  • 70606055
  • Paludan-Müllers Vej 82, 8200 Aarhus N
Se profil  
Stilling: Systemudvikler til backendløsninger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 09.10.2017
Søg job  

Vi har travlt og leder efter en ny kollega til vores udviklingsteam. Så hvis du leder efter et job i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder og søde kolleger, så er vi måske din næste arbejdsplads?

Hvem søger vi?
Vi søger en hardcore systemudvikler til backendløsninger til en nyoprettet stilling hos iKontrol. Du bliver en del af et udviklingsteam på fire personer, hvoraf tre allerede arbejder med backends og web og en sidder med app-udvikling.

Som systemudvikler vil dine opgaver være foruddefinerede. Afhængig af kandidat vil der være mulighed for at tilrettelægge og påvirke egne opgaver på sigt.

Ved større opgaver styrer du selv, hvordan koden og designet i koden skal være – men selve målet er tilrettelagt fra starten. Du skal derfor selvstændigt kunne styre dine opgaver men kommer også gerne med idéer og input til løsningen.

Som udvikler har du ansvaret for at løse tildelte opgaver, store som små. Du er derfor grundig i din opgaveløsning og tester altid din kode, inden den bliver lagt til offentlig test, så vi altid sikrer høj kvalitet i systemet.

Som systemudvikler har du:
• Erfaring med C#
• Kendskab til ASP.NET MVC og/eller Webforms
• Lettere erfaring med HTML, CSS og Javascript – og viden om best-pratices indenfor dette
• Praktisk erfaring fra en anden virksomhed
• Lysten til at indgå i et ungt og uhøjtideligt miljø
• Fundamentet på plads og kan arbejde selvstændigt.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er uddannet datamatiker med et par års erfaring som systemudvikler til backendløsninger. Du kan også være nyuddannet datamatiker på udkig efter dit første fuldtidsjob og kan fremvise resultater fra enten fritidsudvikling eller freelance arbejde.

Du brænder for at kode, kan lide at sidde i maskinrummet og foretrækker at arbejde med backendløsninger. Du elsker at være nede i teknikken og nyder at finpudse og optimere en løsning, indtil den spiller maks.

Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver men kan også arbejde i teams, eksempelvis med vores app-udvikler om en fælles udviklingsopgave.

Du kan lide at blive udfordret og kan se løsningsmuligheder i et hvilket som helst problem, direkte ud fra en kundes use-case.

Hvem er vi?
Vi udvikler og leverer et kvalitetssikringssystem til byggeri- og servicebranchen og en række andre industrier. Systemet består af et administrationssystem og en app. Vi har i dag mere end 250 virksomheder på systemet, store som små, hvoraf nogle af vores kunder er Kemp & Lauritzen, Arkil, HOFOR mv.

Hos os er der højt til loftet og en afslappet atmosfære. Vi arbejder med frihed under ansvar og griner meget sammen. Vi spiller dagligt bordfodbold eller Fifa sammen og løber tre gange om ugen for dem, der lyster.

Vi bor i Aarhus N tæt ved motorvejen og sidder på kontor med vores søstervirksomhed, Onlimited, som vi laver en masse sjove ting sammen med. Vi har bl.a. været til vin- og ølsmagning, været på klatretur og sejlet i hurtigbåde i Aarhus bugt.

Vores udvikler, Christian, har udtalt om det at arbejde ved iKontrol:
Jeg startede ved iKontrol som praktikant i slutningen af maj og blev taget rigtigt godt imod. I dag er jeg fastansat udvikler. Jeg har fået ro til at løse de opgaver, jeg hat fået tildelt i eget tempo, men der har også mulighed for hjælp, hvis det har været nødvendigt.

Der er en rigtigt god stemning på arbejdspladsen, hvilket også er en afspejling af, at vi spiser frokost og spiller bordfodbold sammen hver dag, og der derudover er diverse firmafester og arrangementer, man kan være en del af”.

Har du spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at kontakte vores udviklingschef, Benjamin Mejbom Berndt på telefon: 7060 6055 eller mail: benjamin@ikontrol.dk. Ansøgninger sendes til Lærke Klausen på mail: lk@ikontrol.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler og ser frem til at modtage din ansøgning. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt men venter gerne på den rette kandidat.

Med venlig hilsen
iKontrol-teamet

Tags: iKontrol ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere