Servicevogn

Arbejdsredskaber

Flere installatører korttidslejer servicevogne

Installatører bytter i højere grad de længere leasingaftaler ud med kortere lejeperioder, når det handler om at skaffe en servicevogn. Det skyldes især et ønske fra installatørerne om mere fleksibilitet.

Virksomhedsdrift

Sanistål sælger forretningsområde til Modul System

Sanistål sælger sin bilindretningsforretning til Modul System, som dermed vokser til dobbelt størrelse.

Servicevognen og dens indretning

Mange installatører opholder sig mange timer hver dag i deres servicevogn. Hvad er sidste nyt om at køre grønt, hvad er fordele og ulemper ved henholdsvis at eje og lease servicevognen, og hvordan undgår man rod i vognen? At holde orden i vognen giver større sikkerhed i forbindelse med ulykker og gør det nemmere for installatørerne hurtigt at finde deres materialer. Dermed har orden direkte forbindelse til virksomhedens bundlinje. Læs også om de nyeste resultater fra crashtests og om Ford og VW’s kamp om at være det mest solgte bilmærke. Redaktionen har sat sig for at komme hele vejen rundt. Vi håber, det lykkes. God fornøjelse!

Sortimo lancerer ny letvægtsindretning til varebiler

En ny produktserie fra Sortimo reducerer vægten med op til 40 procent på fastmonteret indretning til varebiler, hvilket har krævet højtspecialiseret ekspertise fra førende forskere inden for fiberkomposit.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere