08.10.2013

Servicevognen og dens indretning

Mange installatører opholder sig mange timer hver dag i deres servicevogn. Hvad er sidste nyt om at køre grønt, hvad er fordele og ulemper ved henholdsvis at eje og lease servicevognen, og hvordan undgår man rod i vognen? At holde orden i vognen giver større sikkerhed i forbindelse med ulykker og gør det nemmere for installatørerne hurtigt at finde deres materialer. Dermed har orden direkte forbindelse til virksomhedens bundlinje. Læs også om de nyeste resultater fra crashtests og om Ford og VW’s kamp om at være det mest solgte bilmærke. Redaktionen har sat sig for at komme hele vejen rundt. Vi håber, det lykkes. God fornøjelse!

Læs artiklerne her:

Transit mod Transporter
To varebiler er de professionelles favorit, når der skal køres erhverv. Hvert år bliver det solgt flere Volkswagen Transporter og Ford Transit end noget andet model. Køreglæden er den samme, så økonomien er afgørende, når valget træffes. Leasingselskaberne spiller med, når Danmarks mest solgte varebil skal findes.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Andre bestemmer dit valg af servicevogn
Et lille antal leasingselskaber bestemmer reelt sammen med producenter og importørerne, hvilken varebil du kører i. Kampagnepriser og rabatter afgør valget, mener biløkonom Niklas Jung Jørgensen.

Drømmen om den perfekte indretning
Hos vognindretteren får installatøren sikkerhed, komfort og en effektiv arbejdsplads til de kørende medarbejdere. Varevogne er generelt blevet mere sikre, men flyvende gods er stadig et selvmordsvåben for den sjuskede chauffør.

Sikkerheden i servicevogne er fortsat lav
Selv om nyere kollisionstests viser, at sikkerheden i servicevogne er lav, skal de stadig ikke leve op til de samme sikkerhedskrav som personbiler i EU.

Kør grønt – og spar tyve procent på brændstof
Installationsvirksomheder kan spare 20 procent på benzin- og dieselbudgettet, hvis alle kørende medarbejdere sendes på kør grønt-kursus. Det vurderer Center for Biler og Grøn Transport.

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere