SIF Gruppen A/S

www.sif.dk/

Branche/Sektor:

ABV anlæg, AV-udstyr, Belysning, Brand- og komfortanlæg, El-materiel, Energirenovering, IBI, Indeklima, Intelligente Bygnings Installationer, Jobopslag, Ledelse og udvikling, Lysstyring, Netværk, Nødbelysning, Nødstrøm, Overvågning, Sikring, Termografi, Uddannelse, Varmeinstallationer, Varmepumper, Vedvarende energi

Om

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.

SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovsho…

Læs mere  

Om

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.

SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Installationsforretning, nu SIF Gruppen A/S.

Fra at være en traditionel elinstallations virksomhed der installerede lys, kraft og varme, i lokal områderne Gentofte og Lyngby Taarbæk kommuner, har SIF Gruppen gennem årende udviklet sig til en installationsvirksomhed der dækker alle områder inden for Installation Teknik og Service, og har nu hele Sjælland som sit primære forretningsområde, men udfører også opgaver for landsdækkende kunder. I forbindelse med SIF gruppens udvidede forretningsområde, har SIF Gruppen i dag også en afdeling i Roskilde.

Udviklingen i SIF Gruppen er foregået dels ved en organisk vækst, men også igennem tilkøb af mindre virksomheder, enten inden for elinstallationer, eller virksomheder der havde kompetencer inden for tekniske områder som ikke tidligere fandtes i SIF Gruppen.

For fortsat at være på forkant med udviklingen har SIF Gruppen i maj 2012 overtaget netværks og IP virksomheden Neuco A/S for derigennem at være endnu bedre rustet til at følge med udviklingen inden for IP kommunikation, netværk og intelligente installationer. I forbindelse med SIF Gruppens forretningsplan forventes en øget sammenhæng imellem de tekniske kompetencer, hvorfor SIF Gruppen arbejder målrettet mod at blive teknisk totalleverandør.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om SIF Gruppen og vores historie, samt hvad vore mere end 200 medarbejdere med vores brede kompetence kan gøre for Dem, henvises til vores hjemmeside www.sif.dk.

Kontaktpersoner

Anette Krogsgaard

Afdelingsleder

Christian Eriksen

Regionschef

Morten Nilsson

Driftsdirektør

Thomas Hornslet

Økonomidirektør

Lars Mejlby

Administrerende Direktør

Caroline Piraprez Saxild

Kommunikations- og imageansvarlig

Jobs

SIF Gruppen søger selvstyrende servicemontør til vores afdeling inden for service og vedligehold af storkøkkenmaskiner

Er du servicemontør med solid baggrund inden for service? SIF Gruppen søger netop nu en selvstyrende servicemontør til styrkelse af vores serviceafdeling.

Frist: 01.08.2018 Københavnsområdet

Erfaren afdelingsleder - med el baggrund og kompetencer inden for ledelse

SIF Gruppens lokalafdelinger er i vækst, og vi søger derfor en engageret og ambitiøs afdelingsleder til Næstved afdelingen, som kan tilsikre denne vækst.

Frist: 31.07.2018 Region Sjælland

Erfaren beregner - gerne med kompetencer inden for svagstrøm

Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Fra at være en lille lokal installationsforretning, er SIF Gruppen gennem 100 år og 3 generationer, vokset til at være en virksomhed med over 300 ansatte. I 2017 havde SIF Gruppen en omsætning på over 300 mio. kr.

Frist: 01.08.2018 Københavnsområdet

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere