10.08.2017  |  VVS  |  Branchen

Solar og Mover sammen om fleksibel varelevering

Virksomhederne Solar og Mover er gået sammen for at tilpasse Solars én-times leveringsservice, Solar Fastbox, endnu bedre til kundernes skiftende behov. Nøglen til fleksibel levering ligger i en deleøkonomisk tankegang.

Sourcing- og servicevirksomheden Solar arbejder sammen med teknologivirksomheden Mover for at gøre leveringsservicen Solar Fastbox endnu mere fleksibel og effektiv.

Levering med Solar Fastbox tager kun én time fra bestilling til modtagelse, og Fastbox-servicen er derfor et distributionstilbud, der passer til installatører, hvor behovet for levering opstår akut – eksempelvis hvis denne pludselig mangler materiel til at fuldføre en opgave hos en kunde. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Installatører: Den digitale udvikling gavner os

Samarbejdet med Mover skal blandt andet forbedre transportprocessen, gøre den mere fleksibel, ved hjælp af deleøkonomiske principper:

”Med et stigende antal Fastbox-leveringer har vi behov for adgang til en fleksibel vognpark. Mover tilbyder en transportplatform, der nemt og bekvemt forbinder Solar med ledige chauffører og biler. Det giver Solar et stærkt og omkostningseffektivt supplement til traditionelle logistikudbydere, og det giver vores kunder øget tilgængelighed”, siger Jens Andersen, adm. direktør i Solar Danmark.

Tids- og kapacitetsudnyttelsen er ikke kun til glæde for Solars kunder, mener Movers adm. direktør og medstifter, Martin C. Hansen. I det store billede gavner den samfundsøkonomien, påpeger han.

”Vores fokus er på ressourceudnyttelse. Der er mange små selvstændige vognmænd i Danmark, og flere varebiler står stille mange timer i døgnet eller kører halvtomme rundt. Så samfundsøkonomisk mener vi, det er oplagt at udnytte ledig kapacitet og fragte varer i de biler, der er der i forvejen”, siger Martin C. Hansen, adm. direktør og medstifter af Mover.

Læs også: Den teknologiske udvikling vender op og ned på elektrikeres hverdag

Mover kobler chauffører og opgaver sammen via en app med 3.500 tilknyttede chauffører. Læs mere om den kapacitet- og tidsudnyttende fragt her.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere