Solenergi

Arbejdsredskaber

Prysmian kabler idriftsat til Danmarks 3. største solcellepark

Nees Solcellepark

Indhold fra partner

Energi

Aalborg CSP vil udvikle energilagring i fællesskab med svensk firma

Aalborg CSP og SaltX Technology vil udvikle og kommercialisere en løsning for energilagring. Løsningen skal bygges og testes i løbet af i år og 2018.

Energi

Nyt superfængsel skal køre på solceller

Det nye Storstrøm Fængsel på Nordfalster skal drives af solceller. Anlægget, som leveres af Viasol, bliver det største hos Kriminalforsorgen.

Energi

Frankrig vil køre på solceller

1.000 kilometer fransk vej skal belægges med solceller.

Højttydende solvandvarmer

Aguasols nye solvandvarmer Auguasol Unibody omdanner solens stråler til varmt vand.

Fem principper for fremtidens solenergi

Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi, har visioner for, hvordan nettomåleordningen skal se ud efter ændringerne, som Martin Lidegaard har varslet.

Topdanmark bag Nordens største solcelleanlæg

Topdanmark har fået installeret 3042 solcellepaneler på taget af sit hovedsæde. Ifølge Dansk Energi begynder flere virksomheder, og ikke kun private hustande, at få øjenene op for solceller.

Region Syddanmark vil investere 82 millioner kroner i solstråler

Region Syddanmarks vil indkøbe solcelleanlæg til sygehuse svarende til et areal på seks fodboldbaner. Det gør det til Danmarks største enkeltinvestering i solcelleanlæg, oplyser regionen.

European Solar Days igen til Danmark

Danmarks største arrangement for solenergi kommer til Hvidovre, når Danmark for andet år i træk holder European Solar Days den 10.-12. maj.

Branchen

Energianlæg tryller solens stråler om til både el og varme

I Brønderslev skal kapaciteten i det lokale forsyningsselskabs nye, unikke solvarmeanlæg udnyttes fuldt ud, når solens stråler for alvor brænder igennem i sommerhalvåret.

Tesla på taget

I weekenden lancerede Tesla sit nye soltag - tagsten med integrerede solceller. Fin idé, mener ekspert, men den er hverken ny eller nem at føre ud i livet.

Energi

Brancheprofilen: Flere skal tale om solcelleløsninger

Sigurd Leth, ny administrerende direktør i Gaia Solar, vil have flere til at tale om solenergi.

Energi

Frederikshavn Kommune har succes med solenergi

Frederikshavn Kommune har opnået gode resultater med at konvertere energiforbruget i kommunens bygninger til vedvarende energi.

Det Økologiske Råd advarer mod ”Stupid Grid”

Regeringens forslag til solcellereform er et skridt væk fra det intelligente energisystem, smart grid. Sådan lyder det fra Det Økologiske Råd.

Frederiksberg investerer i fjernkøling

Med godt 40 millioner kroner i lommen fra salget af sit el-transmissionsnet vil Frederiksberg Forsyning investere i fjernkøling. Et af de første projekter på området bliver Frederiksberg Centret.

Dårlig kvalitet ødelægger VE-markedet

Varmepumper og solceller har udviklet sig til en så lukrativ forretning, at markedet bliver oversvømmet af andenrangs-produkter, samtidig med at rådgivningen ofte er mangelfuld eller ikke-eksisterende.

Ny organisation for solenergi

Flere af verdens ledende virksomheder inden for solenergi har samlet sig i et fælles internationalt brancheråd, som skal være med til at øge kendskabet til solenergi.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere