30.05.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Spar tid og penge på dine forbrugsartikler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Solar kan hjælpe dig med en struktureret og overskuelig lagerløsning, hvor varerne altid er på hylden.

Med dag til dag levering og nem genbestilling via stregkoder, kan du trygt stole på, at dit værktøj, befæstelse og div. forbrugsartikler, er på rette sted til rette tid. Det betyder mere tid til dig.

Meget at spare
Disse ”C-artikler”, som de bliver benævnt, er ofte en ting, som bliver overset, forklarer salgschef hos Solar, Brian Simonsen.

- Hvis man tager den samlede værdi af de artikler i forhold til en kundes indkøb, så udgør det en meget lille andel – faktisk er det i snit 5 procent af en kundes samlede indkøb, der kommer fra de her C-artikler. Til gengæld udgør de halvdelen af det antal artikler, som er på lageret, forklarer han og påpeger, at der er en hel del at spare, hvis man lader Solar klare lageret.

Reducer omkostningerne på C-artikler og få en bedre bundlinje
Aftalen indeholder værktøj, el-værktøj, diverse befæstelse herunder også forbrugsartikler så som bor, skær, slib, brandsikring, kemi, værnemidler med mere. Alt sammen det vi i daglig tale kalder ”C-Artikler.”

En løsning, som ofte medfører: 
- Reduktion af lagerbeholdning på op til 30%
- Fysisk optimering 
- Bedre overblik over C-artikler/forbrugsartikler

Få mere inspiration og se video her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere