09.08.2017  |  EL  |  Branchen

Stensbjerg El køber familiedrevet el-virksomhed

Fra september får sjællandske Løje’s El-service nye ejere – navn og sortiment forbliver det samme.

Efter mere end 30 år ved styrepinden har ægteparret bag sjællandske Løje’s El-service valgt at sælge forretningen videre til Stensbjerg El i Herfølge, skriver sn.dk.

Det er Vera og Hans-Jørgen Løje, der siden 1985 har drevet belysnings- og installatørvirksomheden i Store Heddinge, men nu gør klar til, at nye kræfter skal tage over i form af Lasse Aagaard Hansen, der er indehaver af Stensbjerg El.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Butikken vil vi give et lille løft med både belysning og brugskunst. Og der vil fortsat være salg af hvidevarer”, fortæller Lasse Aagaard Hansen til Dagbladet. Han bekræfter videre, at virksomhedens navn forbliver uændret.

Læs også: Middelfart VVS atter erklæret konkurs

Overdragelsen af Løje’s El-service sker officielt den 1. september, og der vil i den anledning være reception den 15. september på Vestergade 21 kl. 13, hvor både de gamle og nye ejere vil være til stede.   

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere