02.06.2017  |  VVS  |  Branchen

Genial og gratis opvarmning af brugsvandet til sommerhuset og villaen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer om året. Hver eneste stråle = gratis energi, der kan udnyttes optimalt til opvarmning af brugsvandet og som supplement til centralvarmesystemet.

Strålende udsigter

Det er forår og snart sommer. Og vi glæder os over længere dage og flere solskinstimer. Solen er en unik energikilde. Den er ikke kun gratis og vedvarende, den er også utrolig miljøvenlig.

I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer om året. Hver eneste stråle = gratis energi, der kan udnyttes optimalt til opvarmning af brugsvandet og som supplement til centralvarmesystemet. 

Vaillant tilbyder skræddersyede solvarmesystemer tilpasset ethvert behov - med solfangerarealer helt op til 120 m², bl.a.:

Genial og gratis opvarmning af brugsvandet til sommerhuset og villaen
Vaillants super enkle og fleksible solvarmesystem auroSTEP plus fås i 3 modeller med beholderstørrelser på 150, 250 og 350 liter i kombination med 1, 2 eller 3 effektive slimline pladesolfangere – og både som drainback eller trykanlæg.

Dermed er systemet optimalt egnet til såvel sommerhuset som den store villa - auroSTEP matcher ethvert behov.

Komplet installeret anlæg til ethvert behov
auroSTEP plus er et komplet anlæg, der nemt kan kombineres med gængse varmesystemer, og det er derfor den perfekte løsning til både sommerhuset, boligen og større bygninger. Systemet kan i samarbejde med solen nemlig nemt forsyne én eller to husholdninger med cirka 60 % af det varme brugsvand om året.

  • Komplet drainback- eller tømmeanlæg med beholder og solfangere
  • Beholdervolumen på hhv. 150, 250 eller 350 liter
  • 1, 2 eller 3 effektive slimline solfangere
  • Solfanger kan integreres i taget
  • Alle vigtige komponenter og den automatik er formonteret i solstationen.
  • Hurtig og enkel montage
  • Minimalt planlægnings- og installationsarbejde
  • Løftehøjder på 8,5 og 12 meter med ekstra pumpe

Her kan du læse mere om det fleksible og geniale solvarmesystem: auroSTEP plus

Vaillant tilbyder desuden andre solvarmeløsninger, som du kan læse mere om her:
auroCOMPACT: Gas / sol unit – alt i 1
auroTHERM exclusiv: Maks udbytte af solens stråler med vakuum solfangere
auroTHERM plus: Effektive slimeline solfangere
allSTOR exclusive: Multibeholdere perfekt egnede til lagring af solens energi, der derefter kan anvendes til opvarmning og brugsvand
auroSTOR VIS S: Solvarmebeholder, med top spiral for understøttelse af varmtvandsproduktionen.

Du kan finde yderligere information på vores webside, hvor du også kan læse om vores fulde produktprogram indenfor gaskedler, varmepumper, solvarme, genindvinding, el- og oliekedler.

Tags: Vaillant A/S

Mere fra Vaillant A/S

Vaillant A/S

www.vaillant.dk

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet.Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for varmepumper, jordvarmeanlæg, luft til va…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere