Jobopslag

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen søges ...

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

  • info@volundvt.dk
  • 9717 2033
  • Brogårdsvej 7, 6920 Videbæk
Se profil  
Stilling: Teknisk salgskonsulent til Sjælland
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 15.06.2017
Søg job  

Hos Vølund Varmeteknik A/S er vi markedsleder inden for varmetekniske produkter. Det er vi af 2 grunde: Vi sælger markedets bedste produkter, og vi yder markedets bedste service. Vil du med på vores vækstrejse?

Du får en grundig oplæring og løbende uddannelse, så du bliver ekspert på vores produkter. Og du får frihed og ansvar for at drive vores salg på Sjælland, hvor en god kundeportefølje står klar til dig.

 

Kør ud hjemmefra og giv kunderne kvalitet

Du bruger din dag ude hos kunderne, som primært er VVS-installatører, men også elektrikere og kølefirmaer. Du rådgiver dem i, hvordan de bruger vores produkter, og du fortæller om de tekniske specifikationer. Det er rådgivning på højt teknisk niveau, og gennem din ærlige dialog bygger du stærke relationer med dine kunder. 

 

Er du stadig nysgerrig på jobindholdet? - Så læs mere her:

http://volundvt.dk/om-voelund-varmeteknik/ledige-stillinger/teknisk-saelger-til-vvs-branchen?utm_source=Installat%C3%B8r%20online&utm_medium=Stillingsannonce&utm_campaign=2017_teknisk_salgskonsulent

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere