Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk/

  • +45 72102000
  • Gregersensvej, 2630 Taastrup

Branche/Sektor:

Uddannelse

Om

Teknologisk Institut har et bredt sortiment af ydelser inden for området energi og klima. Teknologisk Institut er leverandør af viden og knowhow til en lang række aktører på energiområdet – både nationalt og internationalt. 

Hovedområderne er: 
Energiproduktion, energidistribution og energianvendelse. På disse områder tilbydes ydelser, der minimerer energiforb…

Læs mere  

Om

Teknologisk Institut har et bredt sortiment af ydelser inden for området energi og klima. Teknologisk Institut er leverandør af viden og knowhow til en lang række aktører på energiområdet – både nationalt og internationalt. 

Hovedområderne er: 
Energiproduktion, energidistribution og energianvendelse. På disse områder tilbydes ydelser, der minimerer energiforbruget i bygningsmassen, industrien og transportsektoren samt udvikler danske virksomheders konkurrenceevne i energimæssig henseende. 

Målsætningen her er at bidrage til at forbedre energieffektiviteten hos brugerne samt at styrke konkurrenceevnen hos producenter af energiteknisk udstyr, fremstillingsvirksomheder, servicevirksomheder og forsyningsselskaber. Samtidig er det målsætningen at bidrage til vidensgrundlaget for en stabil, sikker og miljøvenlig energiforsyning samt at stille energiteknisk viden til rådighed for danske energimyndigheder.

De kunder Teknologisk Institut har på dette område er rådgivende og udførende virksomheder, producenter af energiteknisk udstyr, fremstillingsvirksomheder, servicevirksomheder, forsyningsselskaber og slutbrugere. Disse kunders behov for kompetence på højt fagligt og internationalt niveau er grundlaget for indtjeningen. Aktiviteterne spænder fra avancerede udviklingsopgaver over deltagelse i standardiseringsarbejde til mere rutineprægede prøvningsopgaver.

Kontaktpersoner

Ulrik Hindsberger

centerchef

Frank Elefsen,

Teknologisk Institut - Energi og Klima

Ole Ravn

Afdeling: Energieffektivisering og ventilation

Lene Skov Halgaard

Afdeling: Biomasse og Bioraffinering

Kristian Kærsgaard Hansen

Afdeling: Industri og Energi

Kaj Bryder

Afdeling: Installation og Kalibrering

Jannie Guldmann Würtz

Afdeling: Køle- og Varmepumpeteknik

Claus Schøn Poulsen

Afdeling: Køle- og varmepumpeteknik

Events

Efteruddannelse 27 Nov 2017

Intelligent bygningsdrift - konference

På en konference den 27. november sætter Teknologisk Institut fokus på hvordan man kan etablere intelligente bygninger og datadrevet drift. På konferencen kan man bl.a. møde energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt

09.00 Teknologisk Institut, Gregersensvej, 2630 Taastrup
Efteruddannelse 07 Dec 2017

On-site flowmåling og nye flowmålingsteknikker - temadag

7. december afholder Teknologisk Institut den årlige flowtemadag, hvor man bl.a. kan man høre om de nyeste landvindinger inden for flowmåling og hvad der rører sig på området

9:30 Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus C

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere