Jobopslag

Timelærer til byggefagenes grundforløb – fuldtid

Syddansk Erhvervsskole

www.sde.dk/

  • SDE@SDE.DK
  • 7010 9900
  • RISINGSVEJ 60, 5000 ODENSE C
Se profil  
Stilling: Timelærer til byggefagenes grundforløb – fuldtid
Ansættelses­forhold: Fuldtid, tidsbegrænset
Ansøgnings­frist: 19.08.2018
Tiltrædelses­dato: 01.09.2018
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 03.08.2018
Søg job  

Syddansk Erhvervsskole søger timelærer, der kan undervise i tværfaglige forløb på byggefagenes grundforløb, GF1. Her får elever, der netop har afsluttet grundskolen, deres første introduktion til byggefagene og til erhvervsuddannelser i det hele taget.

Timelærer til byggefagenes grundforløb – fuldtid

Syddansk Erhvervsskole søger timelærer, der kan undervise i tværfaglige forløb på byggefagenes grundforløb, GF1. Her får elever, der netop har afsluttet grundskolen, deres første introduktion til byggefagene og til erhvervsuddannelser i det hele taget.

 

 

Jobbet

Vi lægger vægt på, at eleverne får en god start på deres erhvervsuddannelse. Du skal være med til at introducere eleverne til byggefagene generelt og forberede dem til at komme videre i det fag, de vælger. Undervisningen er organiseret i tværfaglige forløb inden for det byggetekniske område og du kommer til at indgå i kreative og tværfaglige lærerteams. Tømrer, murer, maler, VVS, blikkenslager og elektriker indgår i fagretningen.

 

Desuden bliver du involveret i brobygningsaktiviteter, hvor elever fra grundskolen besøger SDE og deltager i korte forløb som introduktion til erhvervsuddannelserne.

 

Du kan forvente spændende faglige og pædagogiske udfordringer blandt engagerede kolleger, der brænder for de unge elever og deres uddannelse.

 

 

Ansøgerprofil

Du har svendebrev inden for et af områderne i fagretningen suppleret med faglig videreuddannelse. Ud over dine faglige styrker er det vigtigt, at du er åben og udadvendt og har lyst til at arbejde med unge elever i et intensivt, målrettet forløb.

 

Du kan identificere dig med lærerprofessionen og har en engageret, uhøjtidelig og seriøs indstilling til arbejdet og samspillet med kolleger og elever. Vi forventer, at du har lyst til at udfordre og blive udfordret – både personligt og fagligt. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring evt. fra anden underviserstilling eller frivilligt arbejde.

 

 

Om ansættelsen

Timelærerstillingen er på fuldtid frem til ca. 1. februar 2019. Arbejdssted er i Odense. Ansættelse sker i henhold til Undervisningsministeriets cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler.

 

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 19. august 2018.

 

 

Vil du gerne vide mere?

Du kan læse mere om uddannelserne på www.sde.dk og du er meget velkommen til at kontakte områdeleder Nicolaj Duus Baadsgaard på telefon 3058 8840 for yderligere oplysninger om stillingen og mulighederne i afdelingen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere