26.10.2017  |  VVS  |  Energi

Udviklende TRAINEE PROGRAM hos Vølund Varmeteknik i Videbæk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det svenske moderselskab NIBE Climate Solutions har tidligere haft succes med et internationalt trainee program, og dette bliver nu gentaget - denne gang med dansk deltagelse.

Vølund Varmeteknik A/S er et 100% ejet datterselskab af den svenske koncern NIBE og har dansk domicil i Videbæk v/Herning. I samarbejde med det svenske moderselskab NIBE Climate Solutions søger Vølund Varmeteknik nu 2 danske trainees, som skal deltage i et spændende NIBE Climate Solutions Sales Trainee Program.

Hos Vølund Varmeteknik A/S glæder man sig til at deltage i det internationale trainee program, udtaler direktør Søren Krogh. "Vi får nu en unik chance for at tilbyde danske erhvervstalenter et indblik i vores danske dagligdag i en international virksomhed, hvor vi udover at sælge kvalitetsprodukter til energiløsninger også har fokus på at bruge vores viden og være en professionel samarbejdspartner ved store byggeprojekter. Vi ser frem til, at vi kan udnytte den teoretiske viden, som deltagerne bringer med sig, og til gengæld supplere med vores mange-årige viden omkring salgsstrategier og forretningsprincipper - og ikke mindst klimatekniske udfordringer".

Vølund Varmeteknik A/S har sit domicil i Videbæk v/Herning, men de danske deltagere i trainee programmet skal have en international profil, da det forventes, at der vil være deltagelse i internationale møder i koncern-regi.

Læs mere om trainee programmet her: https://goo.gl/BW67gr

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Hos Vølund Varmeteknik har vi leveret varmetekniske produkter til den danske befolkning gennem mere end 140 år. I dag er vi specialiseret i at udvikle bæredygtige og økonomiske varmeløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. V…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere