04.05.2016  |  EL  |  Byggeri

Unik facadebeklædning til Danmarks nye rockmuseum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den danske leverandør af byggekomponenter Lindab har netop leveret en helt unik facadebeklædning til Dansk Rockmuseum i Roskilde.

Sandwichpaneler er færdigproducerede facadeelementer. Facaden kan enten stå alene med en ensfarvet ydervæg eller opføres med build-on-elementer, hvor der kan påmonteres beklædning.

Et af de seneste eksempler på panelernes alsidige anvendelighed kan ses på Dansk Rockmuseum, også kendt som Ragnarock, i Roskilde. Her har Lindab nemlig leveret en række store stålprofiler, som er monteret på facaden, så den minder om de nitter, man kender fra rockkulturen.

Sandwichpanelerne giver mulighed for at opføre et byggeri meget hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Holdbar løsning med høj isoleringsevne
Lindabs sandwichpaneler består af to stålplader, der fuldlimes på en kerne af stenuld. Det giver en holdbar og homogen facadeløsning, som samtidig kan skaleres op og ned alt efter isoleringsbehovet.

Med en pladsopbygget væg er der altid risiko for kuldebroer. Men sandwichpanelerne fås med en u-værdi helt ned til 0,13 W/m2K, hvilket er meget lavt i forhold til de skærpede isoleringskrav, der er på højisolerede facader. Totaløkonomisk set er panelerne derfor en rigtig god investering.

Alle Lindabs sandwichpaneler er harmoniseret med de øvrige Lindab-produkter, så profiler, skruer og andre enkeltdele passer sammen. Ønsker man at se et eksempel på panelernes store og alsidige anvendelighed, kan man besøge Dansk Rockmuseum i Roskilde, der er beklædt med ”nitter” på facaden.

Læs mere om Lindabs paneler her.

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere