04.12.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Verdens største varmepumpe-producent viser de indre værdier

Indhold fra partner Hvad er dette?

At tilbyde varmepumper af allerhøjeste kvalitet forpligter. Derfor giver Haier nu et indblik i hvor forskellene ligger.

Ingen kæde er, som bekendt, stærkere end det svageste led. Derfor sammensættes hver enkelt Haier varmepumpe udelukkende af kvalitetskomponenter så mange års problemfri drift sikres.

Som mange installatører ved, er fan-motoren en vital del af varmepumpen. Haier benytter banebrydende epoxy-støbte, varmehærdede motorer som giver færre vibrationer og meget mindre støj.

Haier er i 2017 gået sammen med Klimalux om at tilbyde højkvalitets varmepumper på det danske marked. Haiers varmepumper er bl.a. kendetegnet ved det moderne design og flere standardfunktioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og hold dig opdateret med nyheder og gode tilbud.

Mere fra Klimalux A/S

Klimalux A/S

http://www.klimalux.dk

Klimalux A/S leverer kvalitetsvarmepumper og tilbehør til varmepumper. Som officiel importør får vi direkte fra fabrikkerne og det sikrer meget fordelagtige priser. Vores direkte forbindelse med producenterne betyder, udover at vi er medspiller i udviklingen af produkter, også at vores veluddannede teknikere yder specialiseret producentunderstøttet support. For…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere