Jobopslag

Vi søger en lad-mig-styre-Cisco-sortimentet Product Manager - aktivt netværkssortiment

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • job@solar.dk
  • 76 52 70 00
Se profil  
Stilling: Product Manager - Cisco
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 07.01.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 06.12.2017
Søg job  

Kan du se dig selv som den centrale person i udvikling af vores produktprogram på Cisco netværksudstyr? Kender du markedet for Ciscos løsninger? Hvis svaret er ja, så har du nu mulighed for at blive en en del af vores produktgruppe samt salgsteamet på Cis

Du får ansvaret for at udvikle Ciscos sortimentet samt øvrige netværksprodukter i vores forretning, og du får ansvaret for, at dit sortiment hele tiden fremstår indbydende og præsentabelt online.

Din engagement omkring produkterne, kombineret med Solars sourcing- og servicestrategi, herunder udrulning af nye digitale muligheder, giver dig og salgsteamet på Cisco mulighed for at udvikle markedet og skabe tilfredse kunder.  

Opgaver og ansvarsområder

Det er dit ansvar at sikre, at produkterne og systemet er sat korrekt op, og du kender processerne omkring Cisco qoutes, estimater og ordrehåndtering. Via daglig dialog samt en aktiv rolle omkring ”pre-sale” af løsninger, vinder du sammen med salgsteamet kundernes ordrer på, at Solar har den rigtige pris og tilgængelighed af varen. 

Du trives med en hverdag med stor selvstændighed, komplekse IT-systemer og mange bolde i luften. Du har styr på salgstal og indtjening på produktkategorien. Du er både salgs- og kundeminded og sætter kundens oplevelse højt i din adfærd og prioriteter. Du har en kommerciel, faglig stolthed, som du udlever ved at kombinere din sans for detaljer med evner til samtidig at have en lang ”to do”-liste.  

Dine kvalifikationer 

For at få succes i jobbet har du det nødvendige kendskab til netværksløsninger, gerne specifikt Cisco. Du er og har altid været lærenem og læringsparat omkring produkter og systemer. Du har opnået din viden via en uddannelse som fx tekniker, ingeniør eller via tilsvarende kompetence opnået i branchen. Et solidt kendskab til Office-pakken er påkrævet.

Som person er du struktureret, og du kan håndtere en bred produktportefølje. Du er analytisk, hvilket gør dig i stand til at håndtere prissætningen ud fra de mange priskonditioner, der bringes i spil på leverandøraftalen. Du er effektiv og fleksibel, da der ofte er kort tid til at reagere og løse opgaverne, samtidig med at der er mange bolde i luften. Du skal derfor kunne bevare overblikket – også når der er travlt.

Cisco-certificeringer

Du besidder allerede – eller du har mod på – at tage de relevante Cisco-certificeringer som fx CCDA eller CCNA, da disse er et krav for at kunne bestride stillingen.

Ansøg senest den 7. januar 2018

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

 

Spørgsmål til jobbet eller til Solar? 

Kontakt produktgruppechef Lars Vodder Lauridsen på 40 64 12 98.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere