11.12.2017  |  EL  |  Branchen

Vidste du, at du også kan håndtere dine store projekter i Minuba?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som sagsansvarlig kan det være svært, at have overblik over udgifter, materialeforbrug og mandskab i forbindelse med et projekt. Ofte ryger overblikket og budgettet skrider.

Det betyder i yderste konsekvens, at projektet ikke kan gennemføres med den forventede indtjening. 

Minuba viser dig i realtid fremdriften på dine store projekter, og giver dig løbende et overblik over alle dine udgifter. Med Minuba vil du hele tiden kunne følge med i økonomien på dine tunge projekter.

Minuba hjælper dig med at aconto-fakturere, del-fakturere og slutfakturere. Samlet set giver det dig et komplet overblik over dine tunge sager - ligesom du er vant til, fra dine spjældsager!

Læs mere her: https://minuba.dk/funktioner/

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere