07.01.2020  |  EL  |  Branchen

Årets idrætsbyggeri 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er det sidste chance for at indstille projekter til prisen Årets idrætsbyggeri 2020, som overrækkes på Nohrcons temadag Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020 d. 26. februar.

Der bliver bygget og renoveret i stor stil rundt omkring i landet disse år, og Nohrcon vil gerne sætte fokus på dem, der gør det ekstra godt. Derfor kårer vi i år også Årets Idrætsbyggeri på vores temadag om Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020. Hidtil er priserne for Årets skolebyggeri og Årets sundhedsbyggeri blevet uddelt - men i 2020 skal Årets idrætsbyggeri altså også æres.

Hvilke krav er der til projekter, der kan indstilles til Årets Idrætsbyggeri 2020?
Projektet kan være alle former for motionsfaciliteter som for eksempel en idrætshal, et udendørs fitnessanlæg, en svømmehal, et stadion mm., og det kan både være nybyggeri eller et renoveringsprojekt. Det vigtigste er, at byggeriet gør en forskel for brugerne af faciliteterne.

  • Projektet skal være nyt – færdiggjort i 2019.
  • Projektet skal være beliggende i Danmark, på Færøerne eller på Grønland.

Hvordan indstiller du et projekt?
Bare send en mail til Ida Holmstrøm på ih@nohrcon.com med en kort beskrivelse af projektet. Her kan du læse mere om, hvad vi anbefaler, at du inkluderer i beskrivelsen:

Vejledning til at indstille et projekt

Hvornår er der deadline for indstilling?
Vi skal have dit forslag senest torsdag d. 9. januar 2020 kl. 12:00.

Hvornår overrækkes prisen?

Prisen uddeles på vores temadag om Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020 d. 26. februar 2020. Her kan du i løbet af dagen tage med på studietur og høre om nye spændende idrætsbyggerier, samt deltage i en workshop.

OBS: Der er Early Bird-rabat frem til d. 15. januar: Tilmeld 3, betal for 2!

Vi glæder os til at modtage din indstilling!

Se alle Nohrcons øvrige kåringer og arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.com

Tags: Nohrcon ApS

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere