Event

Årets kystsikringskonference hos Nohrcon

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 24.09.2019
Start tidspunkt: 08:30-16:30
Sted: Odense
Tilmeld  

Gå ikke glip af Nohrcons konference "Fremtidens kystbeskyttelse 2019 - Sikring af kyster og havne" d. 24. september i Odense, hvor nogle af landets førende eksperter sætter fokus på udfordringer og mulige løsninger på området.

BAGGRUND FOR NOHRCONS KYSTSIKRINGSKONFERENCE

Den globale opvarmning er ikke længere til diskussion, og det vildere vejr er for længst kommet til vore egne breddegrader. De voldsomme storme medfører stormflod og oversvømmelse af lavtliggende kystnære arealer både i by-, havne og naturområder – til gene for mange og med enorme omkostninger til følge.

For 3. år i træk afholder Nohrcon derfor denne konference om fremtidens kystbeskyttelse for at sætte fokus på de udfordringer og mulige løsninger, der måtte være, når vandmasserne skyller ind over os, og hvordan vi undgår det fremadrettet.

På Nohrcons konference om fremtidens kystsikring og kystbeskyttelse kan du høre, hvordan vi bedre kan sikre og beskytte vores kyster, havne og naturområder mod nutidens og fremtidens vandmasser.

Du kan bl.a. høre om den nye lovgivning på området og være med til at debattere, hvad det betyder, at godkendelsesmyndigheden for kystprojekter er blevet overdraget til kommunerne:

FREMTIDENS KYSTBESKYTTELSE 2019 - SIKRING AF KYSTER OG HAVNE
24. SEPTEMBER, ODENSE
 

HØR BL.A. OPLÆG OM:
- Risikozoner og kystadministration i kommunerne efter den nye lov om kystbeskyttelse
- Klimatilpasning ifm. byplanlægning
- Nye relevante kendelser på kystområdet
- Tværgående klimafællesskaber
- Stormflodsssikring af Hovedstaden
- Samfundsøkonomisk vurderingsværktøj
- Fremtidens finansieringsmuligheder
- Erfaringer fra Holland - tekniske løsninger og projektledelse


DE DELTAGER BL.A. - SKAL DU OGSÅ MED?:
Bisserup Digelag - Copenhagen Metro Team I/S - Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Vand og Miljøteknologi - Dansk Infrastruktur - DR - Geopartner Landinspektører A/S - HauCon A/S - Ingeniøren, WaterTech - Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmith - Kystdirektoratet - Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen - Køge Kommune, Miljøafdelingen - Netherlands Centre for Coastal Research - Niras A/S - Odense Kommune, By- og Kulturforvaltningen - Orbicon A/S - Region Midtjylland, Regional Udvikling - Sweco A/S


15 % FORENINGSRABAT:
Til medlemmer af Dansk Infrastruktur (under Dansk Byggeri), Danske Havne, Coast to Coast Climate Challenge (C2C CC), Bygherreforeningen, Konstruktørforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Danske Ark og Forbundet Arkitekter Og Designere.


LÆS MERE:

FREMTIDENS KYSTBESKYTTELSE 2019 - SIKRING AF KYSTER OG HAVNE

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere