01.02.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ét system, men utallige muligheder med udvidelsen af 3VA-maksimalafbrydere.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sentron 3VA-familien har fået nye medlemmer i flere forskellige størrelser. 3Va1-rækken er blevet udvidet med afbrydere i 400A og 630A, mens 3VA2-rækken nu er blevet komplet med 3VA27, som går fra 800A til 1600A.

Fra den simple applikation...

Sentron 3VA1

Står du med en simpel applikation, hvor der er behov for applikationsbeskyttelse, men ikke krav til fx. måling, kommunikation eller avanceret selektivitet, så er 3VA1-serien velegnet.

Serien findes kun med termomagnetiske overstrømsrelæer, hvilket betyder grundlæggende overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse. Den er nu blevet udvidet og går fra 16A til 630A.

Highlights:

 • Basis installationsbeskyttelse
 • Selektiv til automatsikringer, kombiafbrydere m.m.
 • Back-up beskyttelse med 3VA1 op til 250A af automatsikringer, fejlstrømsafbrydere og kombiafbrydere
 • Stort udvalg af tilbehør som f.eks. tripspoler, hjælpekontakter, motordrev, drejegreb m.m.
 • Terminaler til langt de fleste tilslutningstyper, inkl. afdækning til spreaderbars

...til den mere avanceret

Sentron 3VA27

Maksimalafbryderen 3VA27 er det seneste medlem af 3VA2-serien, således dækker serien fra 10A til 1600A i 4 fysiske størrelser. 3VA2-serien er kendetegnet ved altid at være udstyret med elektroniske overstrømsrelæer, som dækker alt fra simpel installationsbeskyttelse til avanceret beskyttelsesfunktioner, integreret målefunktioner og kommunikation til højere liggende CTS/SCADA anlæg.

Alle 3VA27 afbrydere har samme fysiske størrelse og derfor også fælles tilbehør. Det nyeste medlem ser lidt anderledes ud end de andre 3VA2 maksimalafbrydere, men glider direkte ind i resten af serien, med samme indstillingsmetode på overstrømsrelæer og samme kommunikationsstandarder, som sikrer let integration med andre 3VA2 afbrydere og resten af automationsverden.

Highlights:

 • To betjeningsversioner, vippegreb eller fjedermekanisme
 • Hjælpekontakter inkluderet som standard
 • Mulighed for kommunikation via Modbus, Profibus, Profinet m.m.
 • Integration i TIA portalen
 • ETU6 overstrømsrelæ med integreret målefunktioner
 • Avanceret beskyttelsesfunktioner som f.eks. ”Reverse Active Power”

En anden funktion er ”Arc Fault Mitigation Mode”, hvilket er en sikkerhedsfunktion, hvor det er muligt at ændre beskyttelsesindstillingerne på afbryderen via f.eks. en dørkontakt eller en bevægelsesmelder. Idéen er at reducere termiske og strespåvirkninger ved en kortslutning i tavlen, når der opholder sig personer i tavlerummet.

Få mere information på www.siemens.com/3va

Få mere info på support.industry.siemens.com – søg på 3VA

Kundeservice: 44 77 55 55

ind-presales.dk@siemens.com

Eller kontakt Technology Specialist Allan Pedersen

Hold dig opdateret - tilmeld dig Siemens nyhedsbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: www.siemens.dk/installatørnyt

Mere fra Siemens A/S – Industry

Siemens A/S – Industry

www.siemens.dk

Siemens Industry leverer produkter, koncepter og løsninger til industrien, og med vores brede palet af innovative produkter til automations- og drevteknologi er vi den ideelle partner for dig.Med alt inden for avancerede procesinstrumenter, installations- og koblingsmateriel samt sammenhængende drivetrain-løsninger og innovative automationsløsninger kan vi indgå i alle sammenhænge inden for indust…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere