08.02.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Øg din fortjeneste og strømlin indkøbet med opsigtsvækkende, ny KlarPris-funktion!

Indhold fra partner Hvad er dette?

KlarPris er klar med en ny, aldrig-før-set funktion der strømliner installatørens indkøb, og øger fortjenesten på samme tid. Dét er indkøbsoptimering gjort nemt!

Strømlinet indkøb, og flere penge i kassen!

I tæt samarbejde med kunder, har KlarPris udviklet funktionen ”foretrukne produkter”, der analyserer din virksomheds indkøb på tværs af grossister, og kommer med forslag til kategorier, hvor der er økonomisk gevinst ved at strømline indkøbet.

Køber I f.eks. 10 forskellige kabler eller press fittings, så kommer funktionen med forslag til varer i hver kategori. Når du har valgt dit foretrukne produkt, bliver det markeret med en stjerne, og vil fremover ligge øverst i søgninger, så alle i virksomheden kan se, at det er det produkt de skal købe.

 

Få en konkurrencemæssig fordel med foretrukne produkter

Flere af KlarPris’ kunder har i længere tid efterspurgt denne funktion, da indsamling af handelsdata er altafgørende for at kunne optimere sin virksomhed.

Handelsdata har tidligere været forbeholdt store virksomheder med analyseafdelinger, men nu har du mulighed for at fingre i denne innovative KlarPris-funktionalitet der strømliner indkøb, og giver flere penge i kassen!

 

Vil du vide mere om KlarPris’ foretrukne produkter?

Book en demo af platformen, så viser vi dig hvordan det fungerer! Book demo

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere