08.02.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Øg din fortjeneste og strømlin indkøbet med opsigtsvækkende, ny KlarPris-funktion!

Indhold fra partner Hvad er dette?

KlarPris er klar med en ny, aldrig-før-set funktion der strømliner installatørens indkøb, og øger fortjenesten på samme tid. Dét er indkøbsoptimering gjort nemt!

Strømlinet indkøb, og flere penge i kassen!

I tæt samarbejde med kunder, har KlarPris udviklet funktionen ”foretrukne produkter”, der analyserer din virksomheds indkøb på tværs af grossister, og kommer med forslag til kategorier, hvor der er økonomisk gevinst ved at strømline indkøbet.

Køber I f.eks. 10 forskellige kabler eller press fittings, så kommer funktionen med forslag til varer i hver kategori. Når du har valgt dit foretrukne produkt, bliver det markeret med en stjerne, og vil fremover ligge øverst i søgninger, så alle i virksomheden kan se, at det er det produkt de skal købe.

 

Få en konkurrencemæssig fordel med foretrukne produkter

Flere af KlarPris’ kunder har i længere tid efterspurgt denne funktion, da indsamling af handelsdata er altafgørende for at kunne optimere sin virksomhed.

Handelsdata har tidligere været forbeholdt store virksomheder med analyseafdelinger, men nu har du mulighed for at fingre i denne innovative KlarPris-funktionalitet der strømliner indkøb, og giver flere penge i kassen!

 

Vil du vide mere om KlarPris’ foretrukne produkter?

Book en demo af platformen, så viser vi dig hvordan det fungerer! Book demo

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets fortrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere