17.03.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Øland bliver eneforhandler af nyt ventilationssystem

Ventilations- og isoleringsspecialisten Øland udvider sit produktsortiment efter at have sikret sig en position som eneforhandler af nyt kanalsystem.

Fremover kan Øland tilbyde en ny type af ventilationskanaler, der er lavet i et letvægtssystem i alufolie og komprimeret glasuld. IK Kanal System hedder typen, som skal give en mere enkel og hurtig arbejdsproces.

I modsætning til de traditionelle, galvaniserede kanaler, er de nye IK-kanaler præisolerede, hvorfor både montage og isolering foregår i samme arbejdsgang. Derudover er de nye kanaler udviklet i et fleksibelt materiale, der kan bøjes efter behov.

”Det er et meget gennemtænkt system fra Sverige, som gør arbejdet meget lettere for montørerne, fordi de er lette og kan komprimeres. Da materialet er blødt, kan kanalerne fx bøjes på plads”, siger Vibeke Bjerre Hussmann, der er ekstern salgskonsulent hos Øland.

Læs også: Øland skruer op for produktionen

De nye IK-kanaler er 235 cm lange og er beklædt med 30 mm kondensisolering, hvorfor de kan anvendes til isolering ved bl.a. køl, varme og aircondition. Derudover er kanalerne vakuumpakket ved levering, og først når de pakkes ud, tiltager størrelsen.

Hos Øland har man erfaring med selv at producere galvaniserede kanaler, hvorfor de nye IK-kanaler nu også udgør en del af virksomhedens sortiment. Ifølge Øland skulle en ny udgave med 50 mm varmeisolering også være under udvikling.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere