01.01.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Øland køber endnu en virksomhed

Med opkøbet af AiRFORCE styrker Øland deres position som rådgivende leverandør af ventilations- og brandsikringssystemer.

Der følger 18 medarbejdere og en stærk projekt- og automatikafdeling med, når AiRFORCE den 1. januar 2021 bliver en del af Øland. Den jyske virksomhed er i dag en af de tungeste rådgivende leverandører inden for ventilation og brandsikkerhed i ventilationssystemer. Det skriver Øland i en pressemeddelelse.

Opkøbet af AiRFORCE, som er det største Øland har foretaget, tilfører virksomheden unik faglig viden indenfor brandtekniske systemer. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Jeg er utrolig glad for at have underskrevet købsaftalen med AiRFORCE. Vi får vores egen projektafdeling, som kan tilbyde rådgivningsydelser, samt vores egen automatikafdeling, der kan skræddersy automatiksystemer. Derudover får vi nye kollegaer med dyb viden særligt om brandtekniske systemer”, siger administrerende direktør i Øland, Carsten Madsen.

Brian Schiøtt, teknisk direktør i AiRFORCE, ser flere fordele i opkøbet.

”Der er mange gode ting ved at drive egen virksomhed, men på den lange bane er det en fordel at være en stærkere alliance. Vi kan ikke blive ved med at vokse i vores brandsegment, men vi kan se enorme vækstmuligheder i at blive en del af en større spiller på markedet, hvor vi kan kombinere segmenter som isolering, kanaler, brand, aggregater etc. til større systempakker, siger han.

Efter opkøbet af AiRFORCE runder Øland 150 medarbejdere. De fire medarbejdere AiRFORCE har på Sjælland, flytter ind hos Øland i Brøndby. De øvrige 14 medarbejdere fortsætter med base i Thorsø.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere