04.11.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Øland sender 115 medarbejdere i fængsel

På lørdag fejrer Øland sit 40-års jubilæum som leverandør af ventilations- og isoleringssystemer til dansk byggeri. Virksomheden hylder medarbejdernes indsats med et ophold i ”hotel gitterly”.

Der bliver hverken uddelt fangedragter eller knippelsuppe, når Ølands medarbejdere træder ind ad porten til Horsens Statsfængsel. Fængslet er valgt som den spektakulære ramme om Ølands 40-års jubilæumsfest.

”Der sker meget i en virksomhed på 40 år. Vi har fået nye ejere, har selv overtaget virksomheder og lanceret mange nye produkter og services”, siger administrerende direktør i Øland Carsten Madsen. Han tilføjer, at virksomhedes succes skyldes medarbejdernes indsats.

I 2008 blev Øland en del af Saint-Gobain Distribution Denmark, og siden 2019 har Øland gennemført en række opkøb, som understøtter virksomhedens strategiske skift fra komponent- til systemleverandør.

Øland har i dag fem butikker på landsplan og en ny fabrik i Kiplev ved Aabenraa, som øger virksomhedens produktionskapacitet.   

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere