30.09.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Ørestad Streethal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye og lækre faciliteter til 'Drop In' idræt.

I Ørestad Streethal er der faciliteter til alt fra fodbold, basket og håndbold til pilates, dans, bordtennis og babyrytmik. Hallen er ubemandet og døgnåben, hvor tanken er at det skal fungerer som et aktivt og kreativt “shelter” i midtbyen for foreninger, institutioner og lokale beboere.

"Det er en multifunktionel bygning, udviklet og designet til at være et levende og uformelt sted, hvor folk føler sig velkommen og der kan skabes nye fællesskaber mellem de store byggerier og lange boulevarder, der ellers karakteriserer Ørestad City", siger Morten Gregersen, partner hos Nord Arkitekter.

De har med armaturerne Nova Pro og Star fået en energirigtig og vedligeholdelsesfri belysning, som med deres lange levetid vil komme økonomien til gode i mange år fremad. Der er flere fotos i billedgalleriet øverst i denne nyhed. 

Bygherre: Københavns Kommune

Samarbejdspartner: BM Lighting

Lokation: København, Sjælland

Færdiggørelse: 2016

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2019

Mere fra Inwave ApS

Inwave ApS

https://inwave.dk/

Inwave er et ambitiøst belysningsfirma som har eksisteret siden 2004. Vi arbejder sammen med rådgivende ingeniører, arkitekter og installatører omkring projekbelysning indenfor alle typer af private og offentlige virksomheder. Vi projekterer komplette belysningsanlæg, hjælper med lysberegning og energioptimering samt rådgiver omkring lystekniske krav og lovgivning i forhold til belysning. Vi har e…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere