04.07.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

​fischer befæstigelsessystemer vinder den tyske Stein im Brett-pris  

Indhold fra partner Hvad er dette?

I en stor tysk undersøgelse har byggeinformationstjenesten ibau spurgt over 3.000 branchefolk om, hvilke producenter og mærker de fortrækker. fischer tog førstepladsen – foran Hilti og Würth – i produktkategorien ’befæstigelse’.

Undersøgelsen var den største og mest omfattende tyske brancheundersøgelse til dato, men fischer har også tidligere udmærket sig i ibaus brancheundersøgelser. Da ibau sidste år bad fagfolk om at nævne, hvilke produkter de foretrak i udvalgte kategorier, og samtidig give produkterne en vurdering på kvalitet, pris og brugervenlighed, bestod fischers befæstigelsesløsninger med glans.

Især fischers brugervenlighed blev rost, og netop fischers evne til at gøre hverdagen lettere for entreprenører, håndværkere og gør-det-selv-folk, bekræftes endnu en gang med Stein im Brett-prisen.

Hos fischer ønsker vi at være den bedste i branchen, og derfor opsøger vi løbende branchens entreprenører og håndværkere i deres dagligdag på byggepladsen. Kun på den måde kan vi forbedre vores produkter, og designe dem så umiddelbart og brugervenligt som muligt.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere