06.10.2017  |  VVS  |  Branchen

“Jeg vil anbefale ordrestyring.dk til alle, uanset om de er 1 eller 100 mand”

Indhold fra partner Hvad er dette?

Østblik VVS har hjemme i Kastrup på Amager, hvor Tommy Dam Kieffer har drevet virksomheden siden 1998. Virksomheden er totalentreprenør inden for VVS, teknisk installation samt Facility Service og tæller i dag 15 medarbejdere.

Tommy har altid fulgt med i udviklingen indenfor branchen, og digitale tjenester har derfor været en vigtig del af den voksende forretning. Med en travl forretning, er der mange ting der skal holdes styr på. “Selve styringen af planlægningen kan være en udfordring. Hele flowet fra opgaven kommer ind af døren, overbringelse til medarbejderen der skal udføre opgaven samt løbende kommunikation med kunden, er en af de daglige udfordringer vi har. Her har vi stor glæde af ordrestyring.dk, fordi de gør mange ting nemmere for os” fortæller Tommy.

Læs her hvad ordrestyring.dk ellers har betyder for Østblik VVS og se også videoen, hvor Martin fra ordrestyring aflægger Tommy et besøg:

https://ordrestyring.dk/jeg-vil-anbefale-ordrestyring-dk-til-alle-uanset-om-de-er-1-eller-100-mand/

Tags: ORDRESTYRING

Mere fra ORDRESTYRING

ORDRESTYRING

www.ordrestyring.dk

Elektrikere, tømrere, VVS'ere, murere, malere og kloakmestre. Mange tusinde fagfolk i forskellige brancher bruger allerede Ordrestyring – og med god grund! Det er nemlig nu vigtigere end nogensinde før at digitalisere din forretning. Og med Ordrestyring kan du via én digital platform nemt styre din virksomhed fra A til Z. Du kan fx oprette sager, planlægge dit arbejde, registrere timer o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere