25.02.2022 | Navnenyt

10-års jubilæum hos John Jensen VVS

Tilbudsdirektør Carsten Munk kan fejre de første 10 år hos John Jensen VVS

”Jeg tillægger det en kæmpe stor værdi, at jeg har en høj grad af frihed i mit arbejde samtidig med, at jeg trives rigtig godt med mine kolleger.”
 
Sådan fortæller vores tilbudsdirektør Carsten Munk, som kan fejre sit 10-års jubilæum hos os, og han fortsætter:
 
”Vi har det jo godt her hos John Jensen VVS, og man bliver altid mødt af smil på gangen. Vi er et firma i udvikling, og det har været spændende at være en del rejsen gennem de sidste 10 år.”
 
Da Carsten startede hos os, var det i en stilling som entreprisechef. Siden da er firmaet mere end tredoblet i antallet af medarbejdere, og de sidste fire år har Carsten haft det overordnede ansvar for vores tilbudsafdeling.

Carsten går sammen med sit team forrest, når vi skal være skarpe på prisen, men lige så vigtigt en del er det, når de optimerer og udvikler projektet sammen med rådgiver. Det kræver en stor indsigt og ikke mindst grundighed.
 
Tak for de første 10 år Carsten, du gør en fantastisk indsats. Vi glæder os til vores fælles videre rejse.

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere