07.01.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

10 års jubilæum hos Wieland Electric A/S.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 1. januar 2010 etablerede Wieland Electric GmbH eget salgsselskab i Danmark. Det er derfor med stolthed vi den 1. januar 2020 kan fejre 10 års jubilæum.

Wieland Electric A/S opererer i et marked der teknologisk udvikler sig helt fantastisk.

Bl.a. har Wieland Electric udviklet en helt ny serie sikkerheds plc’er i dette tidsrum, samt introduceret et banebrydende VPN koncept, hvor vi tilbyder vores kunder 30 gratis licenser, for at kunne teste vores løsning helt ned i detaljen.

Strategien for Industri delen i Wieland Electric A/S peger i dag i retning af Cloud baseret løsninger, som er helt i tråd med branchens ønsker.

I Installations delen af Wieland Electric A/S har strategien været at introducere vores stikbare installation og gøre den til en vigtig del af dagligdagen i den danske installationsbranche. Wielands stikbare installation har hjulpet branchen med at spare op til 70% af installations tiden.

"Jeg kan kun ydmygt sige kæmpe tak til alle medarbejdere – uden dem var vi aldrig kommet så langt”, siger direktør Kenneth Cronberg.

Jubilæet bliver fejret sammen med samtlige 10 dygtige og top motiverede medarbejdere.

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har dattersels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere