28.09.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

10 måder at snyde SKAT (helt lovligt)

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bliv klogere på fradragsmulighederne med Billy Regnskabsprograms gratis fradragsguide. Når du kender til de forskellige fradrag, så undgår du at snyde dig selv for tusindvis af kroner.

Der er mange kringlede regler at holde styr på, når det kommer til fradrag. Det kan, som selvstændig, være en udfordring at sikre sig, man ikke går glip af et fradrag. Derfor har Billy Regnskabsprogram lavet en gratis fradragsguide, som kan hjælpe virksomhedsejere med at finde rundt i reglerne.

Guiden giver dig 10 måder, du kan snyde skat på helt lovligt. Det betyder, at du kan undgå at snyde dig selv for tusindvis af kroner.

I guiden får du:

  • Fradrag til håndværkere, freelancere og iværksættere
  • 10 ukendte fradrag

Download Billys gratis fradragsguide her.

Eller du mener måske, du har ret godt styr på fradragene allerede? Så kan du teste dig selv i Billys fradragsquiz her.

Du kan prøve Billy gratis i 30 dage helt uden binding. Det giver dig mulighed for at finde ud af, om Billy er det rigtige regnskabsprogram for dig.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere