14.05.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

100 år gammel VVS-virksomhed skifter ejere

Installations- og servicevirksomheden Petrowsky opkøber VVS-virksomheden Chr. Beck & Søn. Købet skal være med til at sikre VVS-virksomhedens fremtid i Horsens.

Den familieejede installationsvirksomhed Petrowsky har opkøbt VVS-firmaet Chr. Beck & Søn. I over 100 år har Chr. Beck & Søn været en del af Horsens by, og med salget til Petrowsky kan VVS-virksomheden fortsætte med det.

”Vi har nået en alder, hvor det er naturligt at tænke på fremtiden, og vi ønsker, at virksomheden skal løftes til det næste niveau. Det niveau kan Lars og Petrowsky hjælpe os med. Samtidig sælger vi til en virksomhed, som i værdifællesskab, teknisk forståelse og serviceniveau matcher Chr. Beck & Søn”, siger John Villumsen om salget af sin virksomhed, som han i de sidste 29 år har ejet sammen med Henning Pedersen.

Begge ejere og deres medarbejdere fortsætter med at arbejde i forretningen, selvom virksomheden skifter hænder til Petrowsky, der er placeret i Vejle.

Læs også: Samleløsning for installatører runder 1 milliard eksemplarer

For både Henning Pedersen og John Villumsen har det været vigtigt at finde det helt rigtige match. Og det mener de, at Petrowsky er. Med Petrowsky ved roret kan forretningen tilbyde et bredere udbud og vejledning i forhold til ventilation, som er Petrowskys ekspertiseområde, fortæller Henning Pedersen.

Også Lars Petrowsky, der er direktør hos Petrowsky, glæder sig over købet og samarbejdet med en ny medarbejderstab.

”Horsens er en spændende by og i forsat stor udvikling. Vi har allerede en del opgaver i byen, og i den forbindelse kender vi allerede til Chr. Beck & Søn. Det er en gammel velkendt og veldrevet virksomhed, hvor de ansatte hver dag møder ind og udfører et stort arbejde med den høje tekniske kvalitet, som vi selv arbejder ud fra”, siger han.

- EST


 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere