31.03.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Case: 100.000 til Knæk Cancer - ny varmepumpe til Martin og Louise

Indhold fra partner Hvad er dette?

Martin og Louise vandt en varmepumpe inkl. installation til en rigtig god pris på en auktion afholdt af METRO THERM og Dansk Varme Service. Og det bedste af det hele? Alle pengene gik ubeskåret til Knæk Cancer. 

I oktober 2020 kørte METRO THERM i samarbejde med Dansk Varme Service en auktion, hvor det højeste bud på en varmepumpe inklusiv installation gik ubeskåret til Knæk Cancer. Vinderen blev parret Martin og Louise Jönsson fra Glostrup, som kom med i auktionen ved et tilfælde.

Faktisk var de slet ikke klar over, at der var en auktion i gang. De var bare på udkig efter en ny varmeløsning til deres 200 m2 store villa i forstaden Glostrup, men da de hørte, at de samtidig kunne støtte et godt formål, fik de pludselig travlt.

Læs hele historien HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere