23.11.2022  |  EL  |  El-materiel

10KW strømforsyning med 2 afkølingssystemer

Indhold fra partner Hvad er dette?

SHP-10K, fra MEAN WELL, er en 10KW AC/DC strømforsyning. Power Technic forhandler serien, der tilbyder en tre-fase AC-indgang (3 Փ 3 wire) og accepterer 340-530VAC.

Serien føres med DC-udgangsspændinger i 55VDC/115VDC/230VDC/380VDC. Hvilket ofte ønskes til industrielt brug.

SHP-10K-L og SHP-10K-Blank kan benyttes til energi- og strømsystemer for automation, U.V. eller laser diode applikation, elektrolyse systemer, laser proces maskineri, burn-in faciliteter, RF-applikationer samt EV-oplader stationer ect.   

Denne serie skiller sig ud, da den føres med to forskellige afkølingssystemer. Den blanke model er med luftkøling, hvor L-typen er med vandkøling. Den accepterer en omgivelsestemperaturer der spænder fra -30°C til +70°C og har en effektivitet på op til 97 procent.

Designfleksibiliteten er stor med SHP-10K, da serien er udstyret med mange indbyggede funktioner som eksempelvis programmering af udgangsstrømmen, aktiv strømdeling på op til fire enheder (40KW). Endvidere har SHP-10K både fjernbetjent ON/OFF-kontrol, aktiv strøm deling, alarmkontrol, såvel som kommunikations protokol, der forbedrer automationsprocessen, hvilket efterspørges på markedet.

SHP-10K, der er beskyttet mod kortslutning, overstrøm, overspænding, overtemperatur samt blæserfejl, har 5 års garanti.

Kontakt Power Technic 70 208 210 for mere information.

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere