14.09.2022  |  EL  |  El-materiel

20W-320W IP67 tæt AC/DC LED driver med konstant strøm

Indhold fra partner Hvad er dette?

XLG-serien, fra MEAN WELL, spænder fra 20W til 320W og forhandles af Power Technic.

Med en indgangsspænding der alt efter model spænder mellem 90VAC – 305VAC (Class I), føres nogle af serierne med udgangsspændinger i 12VDC og 24VDC.

XLG-serien der er monteret i et IP67 metalhus, findes uden dæmpning, i ”A” version med indbygget potentiometer, samt i ”AB” version 3:1 dæmpefunktion og indbygget potentiometer. De IP67 tætte AC/DC LED drivere har indbygget aktiv PFC og fri luftkonvektion. XLG-serien kan installeres i indendørs såvel som udendørs, derfor kan XLG-serien anvendes til LED belysnings formål, eksempelvis stadium, vandmiljøer, havneområder eller scenebelysning ect.

Alt efter model tåler serierne en omgivelsestemperatur, der spænder fra -40°C til + 90°C og har en effektivitet fra 88 procent til 94,5 procent. De overholder belysningsstandarten, såvel som sikkerheds standarterne og den typiske livstid er >50.000 timer. Der ydes 5 års garanti på XLG-serien.

Kontakt Power Technic70 208 210 for mere information.

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere