11.09.2023  |  EL  |  Arbejdsredskaber

[2+2 = 5] FLUKE Networks og Alcadon ApS annoncerer et nyt officielt partnerskab

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med samarbejdet med FLUKE Networks vil Alcadon udnytte styrkerne hos begge selskaber for at give kunder adgang til et bredere udvalg af og ekspertviden om test-produkterne.

Alcadon ApS, en væsentlig leverandør af fiber- og kobberprodukter af høj kvalitet på det danske marked, glæder sig over at annoncere det strategiske partnerskab med FLUKE Networks, den førende leverandør inden for testudstyr, installationsværktøjer og udstyr til datakommunikationskabling. Dette samarbejde markerer en betydelig milepæl i Alcadon’s engagement i at udvide sit produktudbud og levere enestående værdi til sine kunder.

Centralt i dette partnerskab er introduktionen af en ny kampagne kaldet "Bundle & Save". Kampagnen fokuserer på at levere essentielt test- og certificeringsudstyr, herunder det populære "Guldabonnement", som sikrer, at lokale kunder har hurtig adgang til de nødvendige varer samtidig med at de nyder godt af den ekspertise, lokale fagfolk med dybdegående produktkendskab besidder.

Læs mere om kampagnen

"Vi er begejstrede for dette strategiske partnerskab med Alcadon i Danmark som er en del af Alcadon Group, vores førende partner i Norden og UK," siger Rob Jewell, Regional Sales Director for FLUKE Networks. "Vores fælles værdier og dedikation til kundetilfredshed gør dette samarbejde helt naturligt. Ved at kombinere vores styrker er vi godt rustede til at betjene vores lokale kunder med hurtig levering og ekspertvejledning."

Alcadon ApS’ dedikation til kvalitet, innovation og kundeservice har med samarbejdet bekræftet dets ry som en leder i branchen. Dette nye partnerskab er et vidnesbyrd om virksomhedens vedvarende fokus på at forbedre kundeoplevelsen og produktudbuddet.

For mere information om partnerskabet og hvad Alcadon tilbyder, besøg venligst www.alcadon.dk

Om FLUKE Networks

FLUKE Networks er global markedsleder inden for certificering, fejlfinding og installationsværktøjer til fagfolk, der installerer og vedligeholder kritisk netværkskabelinfrastruktur. Fra installation af de mest avancerede datacentre til at genoprette telefonforbindelser efter en katastrofe, sikrer FLUKE Networks’ kombination af driftssikkerhed og uovertruffen ydeevne, at opgaver udføres effektivt. Læs mere her: www.alcadon.dk/brands/fluke

Om Alcadon ApS

Alcadon ApS er en del af Alcadon Group, som med over 150 medarbejdere i Norge, Sverige, Danmark, Holland, Belgien, Storbritannien og Tyskland er en betydelig spiller på kommunikations- og forsyningsmarkedet for leverancer af fiber, kobber, added-value komponenter samt test- og måleudstyr til installationsbranchen, FTTx og Datacenter- markedet. I Alcadon Groups produktprogram finder man blandt andre leverandører som Sterlite, OFS, Commscope, Systimax, Duraline, Jetting, Fluke og AFL.

Tags: Alcadon ApS

Mere fra Alcadon ApS

Alcadon ApS

www.alcadon.dk

Fiberoptiske løsninger optimeret til kundens behovVi har igennem de sidste 18 år været en betydende udbyder af produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN marked. I et tæt samarbejde med nogle af verdens største og førende producenter, kan vi tilbyde en bred pallette af kvalitetsprodukter og løsninger. Dette sammenholdt med vores brede tekniske viden betyder, at vi kan rådgive således, a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere