31.10.2019 | Navnenyt

25 års jubilæum hos Avidenz

Knud Frydensbjerg har 25 års jubilæum

Knud Frydensbjerg kan fredag den 1. november fejre 25 års jubilæum hos Avidenz.

Knud er uddannet miljøteknikker og startede i 1994 som arbejdsmiljøkonsulent hos det daværende Jern- og Metalbranchens BST, som senere blev til Avidenz.

Knuds hjerte banker for at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Han har således gennem tiden varetaget mange forskellige opgaver hos vores kunder i Jylland, hvor han med sin rolige og tillidsvækkende personlighed har udviklet deres arbejdsmiljø.

Ud over Knuds store faglige kompetencer er hans behagelige personlighed helt sikkert medvirkende til, at han er yderst vellidt hos virksomhederne – og flere af dem har været med på hele Knuds 25 årige rejse.

Knud er en fantastisk hjælpsom og afholdt kollega, som altid går samarbejdets vej. Hans rolige og rummelige væsen er særdeles værdsat både hos ledelsen og blandt kollegerne hos Avidenz.

Vi ønsker Knud et kæmpe stort tillykke og håber, det bliver til mange år endnu hos Avidenz. 

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

https://avidenz.dk/

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder. Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring. Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hoved…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere