04.05.2021 | Navnenyt

25-års jubilæum hos KE Fibertec

Direktør Johnny Kusk Møller kan den 1. maj fejre sit 25-års jubilæum hos KE Fibertec AS i Vejen, der er verdens største producent af bæredygtige, tekstilbaserede ventilationsløsninger.

Johnny har en baggrund som ingeniør og certificeret leadership coach og startede tilbage i 1996 i Euro Air A/S som produktionschef.
I forbindelse med KE Fibertecs opkøb af Euro Air i 2007 blev Johnny Kusk Møller udnævnt til produktionsdirektør i KE Fibertec koncernen. I 2014 blev han indlemmet i ejerkredsen bag KE Fibertec.

Igennem årene har Johnny været ansvarlig for produktion og logistik på fabrikkerne i Danmark og Tjekkiet, ligesom han er ansvarlig for virksomhedens HR-funktion med medarbejderudvikling og -kompetencer samt arbejdet med kontinuerligt at opnå certificeringer af KE Fibertecs produkter og procedurer – senest med en certificering efter den nye arbejdsmiljøstandard ISO 45001:2018.

Dagen bliver markeret tirsdag den 4. maj ved en intern reception.

 

 

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere