02.04.2019  |  VVS  |  Branchen

28 nye udstillere er klar til VVS’19

VVS'19 har sat udstillerrekord med 207 udstillere og flere er helt nye. Blandt dem er virksomhederne The Nordic Fan Company og Scandi Supply, der begge ser frem til messen.

Når VVS'19 åbner dørene til årets messe d. 8. - 10. maj i Odense Congress Center er der også blevet plads til 28 nye udstillere i hallerne, som enten er helt nye udstillere eller virksomheder, der er vendt tilbage efter en eller flere ganges fravær.

Læs også: VVS'19-messen melder tæt på udsolgt

Blandt disse er den danske virksomhed The Nordic Fan Company, som producerer klimavenlige løsninger inden for ventilation.

De er med på VVS'19 for første gang for at udbrede kendskabet til deres produkter og til klimavenlige løsninger, men de glæder sig også til for alvor at lære VVS-branchen at kende.

”Vi ser frem til at være en del af VVS'19 og opleve stemningen under messen. Vi glæder os selvfølgelig til at tage imod de besøgende på vores stand, men også til at tale med de andre udstillere after-hours til netværksarrangementerne”, siger Mathias Thomsen, salgschef for The Nordic Fan Company og fortsætter:

”Som ny udstiller håber vi naturligvis at få en masse nye kontakter, og så håber jeg personligt, at flere vil få øjnene op for loftventilatorer. På vores stand kan de i hvert fald se vores "mini-vindmølle" in action”, siger han.

"Messen viser, hvad der rører sig"
En anden ny udstiller er virksomheden Scandi Supply, der i flere år har været besøgende på messen, men som i år har besluttet at deltage aktivt på udstillerdelen.

Scandi Supply sælger produkter indenfor passiv brandsikring til byggerier, ligesom de rådgiver ingeniører, entreprenører og VVS-installatører i de bedst egnede produkter, lovkrav og løsningsmuligheder.

Derfor mener Scandi Supply også, at det er oplagt for dem at være med på VVS'19, hvor de håber at kunne påvirke branchen til at arbejde mere med brandsikring.

"Vi forventer og glæder os til at møde branchen og få en snak om muligheder og løsninger. Vi har også et par gode produktnyheder med, som vi ser frem til at introducere på VVS'19”, siger Tom Abildgaard, teknisk chef hos Scandi Supply og fortsætter:

”Vi har oplevet VVS-messen som en seriøs messe, der viser, hvad der rører sig i branchen, og som et sted med en stor spørgelyst fra de besøgende. Det håber vi kommer til at gøre sig gældende igen i år, når vi deltager”, siger han.

Læs også: Geberit og Ifö samles for første gang på VVS'17-messen

Hos arrangørerne glæder man sig over, at det fortsat kan lykkes at tiltrække nye udstillere til VVS'19, som bliver afholdt for 14. gang.

- JMA

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere