04.05.2016  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

30 år med ventilation og vejledning i Viby

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 30 år har entreprenører og montører kunnet få vejledning i Lindabs butik.

Da Lindab i Viby J. første gang slog dørene op til en ny butik i 1986, var de to medarbejdere. Siden da er udviklingen kun gået den rigtige vej. Butikken er nu arbejdsplads for 21 medarbejdere.

”Vi startede ud med at være to ansatte, men allerede året efter ansatte vi mand nummer tre. Den udvikling er fortsat, så vi nu er 21 medarbejdere,” fortæller Ove Andersen. 

Professionel butik til professionelle kunder

Butikken er undervejs blevet udvidet med et større lager og produktion. Og sidste år blev butikken så opgraderet til én af fire Lindab Pro Shop.

”Det betyder, at vi kan præsentere Lindabs produkter flottere og bedre,” fortæller Ove Andersen og fremhæver kunderelationerne og den faglige rådgivning som årsag til de mange års succes.

Fejringen af butikkens 30 års jubilæum foregår den 13. maj på Skanderborgvej 244 i Viby J. 

Tags: Lindab A/S

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere