31.03.2017 | Navnenyt

30 års jubilæum

Den 1. april 2017 kan Lars Nerup Rieck fejre 30 års jubilæum hos Uponor A/S i Danmark.

Lars startede sin karriere i 1987 som tekniker hos Gränges Metal/Electrolux, som ejede Wirsbo AB og havde sit virke i den danske afdeling for gulvvarme og plastrørssystemer til brug indenfor Vvs-branchen.  

I 1988 blev Wirsbo AB opkøbt af finske Uponor OY – en af verdens førende producenter af plastrørssystemer.

Evnen til at skabe struktur og resultater har været omdrejningspunktet i Lars Nerup Riecks karriere og har ført forskelligartede jobs i koncernen indenfor bl.a. produktudvikling, marketing, forretningsudvikling og salg.

De seneste år har Lars haft ansvaret for marketing i Norden, samtidig med at han har været direktør for Teknik og Marked i den danske enhed. 

Den første oktober 2016 overtog Lars rollen som Adm. Direktør for Uponor A/S, som i dag er beliggende på Kornmarksvej i Brøndby.

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere