10.08.2022  |  EL  |  El-materiel

40W justerbar dæmpning med 2 udgangskanaler

Indhold fra partner Hvad er dette?

MEAN WELLs nye LCM-40TW, kan levere op til 40W konstant udgangsstrøm. Power Technic forhandler serien der har to udgangskanaler til dæmpning af lys.

Serien accepterer 180-277VAC og udgangsstrømmen kan indstilles fra 500mA til 1050mA, med en DIP-switch.

LCM-40TW kan benyttes til lysdæmpning, loftsbelysning, panel-lys, dekorativ belysning, industriel belysning, samt DALI-bygningsautomation. Modellen har en effektivitet på op til 87 procent, tåler en omgivelsestemperatur mellem -30°C til +85°C og afkøles med luftkonvektion. LCM-40TW er monteret i plasthus (Class II), har indbygget aktiv PFC, standby strøm <0,5W, kan dæmpes til 0,2 procent og har fem års garanti.

Designet af LCM-40TW følger DALI-2 DT8 funktionen for justerbar hvid lys funktion, der også bruges som to uafhængige udgangskanaler, med DALI DT6 applikation.

LCM-40TW kan justere lysintensivitet og farvetemperatur via kontakttryk. Det sikrer en optimal designfleksibilitet for LED belysning.

Kontakt Power Technic70 208 210 for mere information

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere