26.04.2022  |  EL  |  Belysning

5000 lumen LED arbejdslampe med integreret stativ

Indhold fra partner Hvad er dette?

TOWER LITE CAS er et stativ med to indbyggede arbejdslamper, der kan forlænges op til 2 meter.

Disse lamper lyser med op til 5000 lumen og er ekstremt fleksible, idet de kan drejes 360° i den ønskede belysningsvinkel. Lamperne har to lysindstillinger (50-100%), som kan tilpasses alt efter, hvilken arbejdsopgave, du står overfor.

Med en særlig feature som QUICK-FOLD systemet er det nemt at pakke TOWER LITR CAS ud, når den skal bruges, og pakke sammen efter brug. Arbejdslampen er meget kompakt, når den er foldet sammen, og med det indbyggede bærehåndtag er den nem at tage med rundt på arbejdspladsen.

TOWER LITE CAS er kompatibel med METABO/CAS 18V batterisystemet og kan også bruges sammen med SCANGRIP POWER SUPPLY, hvor du vil have ubegrænset lys til hele arbejdsdagen.

Få mere information om TOWER LITE CAS her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere