10.01.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

62% lavere CO2-aftryk med nyt emballagedesign

Indhold fra partner Hvad er dette?

På vejen mod at blive CO2-neutral i 2030 arbejder KE Fibertec løbende med en lang række initiativer om nyudvikling og optimering af virksomhedens løsninger.

KE Fibertec nøjes dog ikke kun med at have fokus på selve produktet, men også på at sikre, at virksomhedens ydelser og services lever op til målsætningen om at minimere belastningen af miljøet og har en så høj grad af genanvendelighed som muligt. Derfor var beslutningen om at optimere virksomhedens emballageløsning ikke svær at træffe, og nu er man klar til at implementere en mere bæredygtig og miljøvenlig løsning til emballering og transport af produkterne ud til kunderne.

KE Fibertec er meget positive over at have nået endnu en vigtig milepæl med en mere bæredygtig og miljøvenlig emballage- og transportløsning. Med implementeringen af første fase og indkøringen af en ny emballagelinje med start i foråret 2022 nedbringes CO2-aftrykket på virksomhedens emballage med hele 62%, hvilket er et resultat, som er særdeles tilfredsstillende. Men udviklingen stopper ikke her – KE Fibertec vil fortsat arbejde med videreudviklingen af øvrige elementer i emballeringen med en målsætning om at skabe et endnu lavere CO2-aftryk i fremtiden.

Læs hele artiklen på www.ke-fibertec.dk.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere