22.02.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

6X bliver en del af Alcadon Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

6X International har i dag indgået aftale som medfører, at 6X International bliver en del af Alcadon Gruppen der er en ledende aktør i Sverige og Norge.

Alcadon vil med købet have en omsætning på mere end DKKm 500 og være en attraktiv partner for kunder og leverandører i Skandinavien og på det tyske marked når det gælder løsninger til telekom, datacenter, industri og installationsmarkedet.

Adm. Direktør i 6X International Susanne Stengade forsætter som Adm. Direktør for Danmark og Tyskland ligesom hun bliver en del af koncernledelsen i Alcadon Group.

Mere fra 6X International

6X International

www.6x.dk/

  • info@6x.dk
  • +45 4570 7077
  • Møllevej 9, E1, 2990, Nivå

Fiberoptiske løsninger optimeret til kundens behovVi har igennem de sidste 15 år været en betydende udbyder af produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN marked. I et tæt samarbejde med nogle af verdens største og førende producenter, kan vi tilbyde en bred pallette af kvalitetsprodukter og løsninger. Dette sammenholdt med vores brede tekniske viden betyder, at vi kan rådgive således, at vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere