12.08.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

6X International skifter navn til Alcadon

Efter en succesfuld fusion med Alcadon Gruppen vælger 6X International nu at skifte navn til Alcadon.

Kalenderbladet til januar 2021 var lige blevet vendt da fusionen mellem svenske Alcadon Gruppen og 6X International blev offentliggjort. 

Nu har synergierne tilsyneladende båret frugt, og derfor tages næste skridt for at gøre familiebåndene endnu tydeligere; 6X International skifter det officielle navn til Alcadon ApS. 

Læs også: Strategisk opkøb samler tre fryseteknologier i én virksomhed

“Fusionen med Alcadon sikrer en udbygning af de ‘added-value’ services som Alcadon kan tilbyde fremover. En egen division med produktion af konfigurerede løsninger i Nivå har øget udbuddet af totalløsninger, så Alcadon Danmark fungerer som knudepunktet for gruppens produktion”, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

“Nu otte måneder efter fusionen er det naturligt, at navnet 6X bliver skiftet til Alcadon”, tilføjer Susanne Stengade, administrerende direktør hos Alcadon Gruppen.

Det ser da også ud til at blive et spændende efterår for Alcadon. En ny hjemmeside bliver lanceret, med fokus på at afspejle den viden og kompetence som det stadigt voksende medarbejderteam besidder.

Desuden præsenterer Alcadon et nyt produktsortiment; European Cabling Systems (ECS), der skal have større tilstedeværelse i Danmark.

Navneskiftet trådte formelt i kraft 1. august 2021.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere